شعر مداحی روضه امام حسین (ع) گذاشت پا به دهان رکاب باگریه
مجموعه:
امام حسین (ع)
قالب شعر:
روضه
بازدید:
682
گذاشت پا به دهان رکاب باگریه
گذاشت پا بهدهان رکاب باگریه
حرم به بدرقهاش ریخت آب باگریه
برای غربت ارباب در دل تاریخ
نوشتهاند هزاران کتاب باگریه
میان روضهی گودال، مادر ارباب
به صورتش زده بااضطراب، باگریه
هزار و نهصد و پنجاه و چند مصراع است؟
که زخمهای تنش شد جواب باگریه
کنار علقمه شد سرخ صورتش از شرم
به یاد ...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!