شعر مداحی زمینه امام رضا (ع) چرا کشیدی به سر عبای غریبی آقا
مجموعه:
امام رضا (ع)
قالب شعر:
زمینه
بازدید:
851
چرا کشیدی به سر عبای غریبی آقا
چرا، کشیدی به سر، عبای غریبی، آقا
بگو، چرا بی قرار، چرا بی شکیبی، آقا
روی پا رفتی، خسته برگشتی
مثلِ مرغی پَر بسته برگشتی
وای / وای / وای
رنگِ رُخِت پریده
چه قد شدی پریشون
با نوکرت بزن حرف
که من شدم نیمه جون
عرق روو پیشونیته
ولی چش انتظاری
نبینم اون روزُ که
تنها ما رو بذاری
ی...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!