شعر مداحی روضه حضرت علی اصغر (ع) قلب سنگ از اشک خیمه آب شد
مجموعه:
حضرت علی اصغر (ع)
قالب شعر:
روضه
بازدید:
777
قلب سنگ از اشک خیمه آب شد
قلب سنگ ، از اشک خیمه آب شد
تیر سمت آسمان ، پرتاب شد
در حرم میگفت چشمی اشکبار
رحم کن ای تیر ، بر این شیرخوار
نیست غیر از تشنگی تقصیر او
رحم کن بر مادر بی شیر او
یا بگو جرمش چه باشد این صغیر
یا بده آب و سپس جانش بگیر
تیری اما ،زخم تو چون خنجر است
آن گلو از برگ گل نازکتر است
گر ننو...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!