شعر مداحی روضه قاسم ابن الحسن (ع) با غنچه های دشت و دمن مو نمی زند
مجموعه:
قاسم ابن الحسن (ع)
قالب شعر:
روضه
بازدید:
499
با غنچه های دشت و دمن مو نمی زند
با غنچه های ِ دشت و دمن مو نمی زند
با مُشک و زعفران و ختن ، مو نمی زند
با انبیاء ِ پاک ِ سلف ، هم طراز هست
با نِکهت ِ بهشت ِ عَدَن ، مو نمی زند
رُقعه به دست ، بسته و... آماده ، آمده
با غیرت و غرور ِ حسن ، مو نمی زند
یاقوت ِ چشم های ِ حُنِینیّ ِ این پسر
با خاتم ِ نفیس ِ یمن ، مو نمی ز...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!