شعر مداحی مدح حضرت زینب (س) کیمدی زینب دخت زهرا وعلی شاه نجف
مجموعه:
حضرت زینب (س)
قالب شعر:
مدح
بازدید:
428
کیمدی زینب دخت زهرا وعلی شاه نجف
کیمدی زینب دخت زهرا وعلی شاه نجف
خواهر سلطان عشق و گوهرگنج شرف
کیمدی زینب جام وحدتدن همیشه مست مست
مست عاشورا و هم مست می روز الست
گلشن دینه گل عزّت عفیفه با ادب
باغ عشقه باغبان و نکته سنج و حق طلب
بیر خانمدی چون آناسی فاطمه تک با وقار
کوفه ده ایلردی نسوان بیر سلامه افتخار
کیمدی زینب...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!