شعر مداحی نوحه امام حسین (ع) ماه خون ماه ماتم ماه اندوه و غم شد
مجموعه:
امام حسین (ع)
قالب شعر:
نوحه
بازدید:
1646
ماه خون ماه ماتم ماه اندوه و غم شد
ماه خون ماه ماتم ماه اندوه و غم شد
ماه شور و عزا و نوحه ی محتشم شد
در دلم غصه دارم
از غمش بیقرارم(۲)
واحسینا حسینا (۳)
️بنددوم
گشته عالم سیه پوش در محرم از این غم
اشک زهرا روان است مثل چشمان زمزم
شور ماتم به پا شد
سینه ها کربلا شد (۲)
واحسینا حسینا(۳)
️بندسوم
سینه زنها بیائید نوحه و ...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!