شعر مداحی میلاد امام باقر (ع) عرش غوغا شد رسیده شهریار مصطفی
مجموعه:
امام باقر (ع)
قالب شعر:
میلاد
بازدید:
278
عرش غوغا شد رسیده شهریار مصطفی
عرش غوغا شد رسیده شهریار مصطفی
در زمستان آمده اصل بهار مصطفی
در حقیقت اوست پنجم لاله زار مصطفی
می شود بعد پدر او افتخار مصطفی
در میان عرشیان همنام احمد آمده
روح تقوا باقر آل محمد آمده
کیست او چارم شه والامقام مرتضی
اوّل ِ ماه رجب ماه تمام مرتضی
راوی روز و شب مَشی و مرام مرتضی
بر لبان اطهرش جاری ک...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!