شعر مداحی زمینه امام زمان (عج) شیعه اگه دردمندی منم با تو هم دردم
مداح گرامی : به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه (س) میتوانید اشتراک یکساله را با تخفیف ویژه فعالسازی کنید.
کدتخفیف : fatemie1402
مجموعه:
امام زمان (عج)
قالب شعر:
زمینه
بازدید:
427
شیعه اگه دردمندی منم با تو هم دردم
شیعه اگه دردمندی
منم با تو هم دردم
توی قنوتم هر شب
دعا برا تو کردم
خیلی هواتودارم
یه وقت نیفتی تو چاه
رهات کنم وللهه
یه روزه میشی گمراه
به یادتم شبانه روز ولی هیچ وقت ازم یادی نکردی
شده یه بار توی صحرا بیاییو به دنبالم بگردی
با خطاهات،اضافه شد، به دردای دلم همش یه دردی
مظلومم
...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!