شعر مداحی نوحه امام عسکری (ع) زد آتیشم زهر جفا مهدی بیا مهدی بیا
مداح گرامی : به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه (س) میتوانید اشتراک یکساله را با تخفیف ویژه فعالسازی کنید.
کدتخفیف : fatemie1402
مجموعه:
امام عسکری (ع)
قالب شعر:
نوحه
بازدید:
209
زد آتیشم زهر جفا مهدی بیا مهدی بیا
زد آتیشم زهر جفا مهدی بیا مهدی بیا
میسوزم از سر تا به پا مهدی بیا مهدی بیا
دارم میشم از تو جدا مهدی بیا مهدی بیا
آشفته ام این لحظه ها مهدی بیا مهدی بیا
بیا ماهه شام تاره من
ببین حال بی قراره من
بیا ای نور دو عین من
دم جون دادن کناره من
خدانگهدارت ای پسرم مهدی
بند دوم
ای غایب دو...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!