شعر مداحی نوحه حضرت رقیه (س) بزم غمی گرفتم بااشک دیده بابا
مجموعه:
حضرت رقیه (س)
قالب شعر:
نوحه
بازدید:
300
بزم غمی گرفتم بااشک دیده بابا
بزم غمی گرفتم بااشک دیده بابا
درمحفل غم من باسر رسیده بابا
ای سربریدۀ من،خوش آمدی پدرجان
بنشین به دیدۀ من، خوش آمدی پدرجان
من لالۀ توهستم سه سالۀ توهستم(2)
یاس سه سالۀ تو گشته به رنگ نیلی
درچشم من نمانده سویی دگرزسیلی
ای نوردیدگانم ، خوش آمدی پدرجان
درمان دردجانم ، خوش آمدی پدرجان
من لا...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!