شعر مداحی شور امام حسین (ع) ای عزیزی که تنت در وسط معرکه بود
مجموعه:
امام حسین (ع)
قالب شعر:
شور
بازدید:
2011
ای عزیزی که تنت در وسط معرکه بود
ای عزیزی که تنت در وسط معرکه بود
بردنِ پیرهنِ کهنه ی تو کار که بود
یه پیرهن پاره - چه ارزشی داره
با چادرم باید - کنم برات چاره
حسین عزیزمن
بین قتلگاه تو مگه چقد جا داره
نیزه روی نیزه و سنگ روی سنگ میباره
شلوغه گودال از - هجوم یک لشکر
با قَتل صبر کشتن - تو رو چه زجر آور
حسین عزیز...
مداح گرامی: برای دریافت متن کامل اشعار و استفاده از امکانات وبسایت لازم است عضو بحارالاشعار شده و اشتراک فعال داشته باشید.
زمان لازم برای ورود به حساب کاربری کمتر از یک دقیقه
ورود به حساب کاربری
بعد از ورود به حساب کاربری این صفحه را بروز کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا کتابی توسط آقایان (محمود . ی) و (مجید . ص) با سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار به اسم (بحارالاشعار) منتشر شده است.
مجموعه بحارالاشعار اعلام می دارد هیچ ارتباطی با منتشر کنندگان آن کتاب نداشته و ندارد.
سوء استفاده از نام و اعتبار وبسایت بحارالاشعار در نام گذاری این کتاب مصداق حق النّاس بوده و شرعا حرام است.
کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت بحارالاشعار از جمله برند(بحارالاشعار) طبق قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران متعلق به مجموعه وبسایت بحارالاشعار است و ناشران آن کتاب (درصورت عدم تغییر نام کتاب و جبران خطا) قطعا مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
در انتها عرض میکنیم که (بنای مسجد بر ملک غصبی حرام است) و دادگاه اصلی در پیشگاه خداوند است و البته آن چه که بخشیده نخواهد شد ، حق الناس است!